Subscribe via: RSS

Tobias Jansson lämnar Trakktor

Posted on 01 April 2011

Tobias Jansson lämnar Trakktor

Svenska Trakktor har sedan tidigare arbetat som en trio bestående av sångaren och frontmannen Pierre Maier, uppbackad av Jens Lagnekvist och Tobias Jansson. Nu har Tobias beslutat sig för att lämna bandet. Trakktor fortsätter som vanligt och inga spelningar ställs in.

Trakktor är inom kort aktuella med nya albumet “Force Majeure” som man under förra året introducerade med singelsläppet “Veil Of Thorns” – läs recensionen av singeln här.

Tobias uttalar sig själv enligt följande:

“Det är med tungt hjärta jag tackar för mig och kliver åt sidan. Jag vill tacka alla fans och medlemmarna i Trakktor för alla dessa år. När vi startade bandet för över tio år sedan kunde vi aldrig tro att det skulle gå så här långt :) Jag behöver ett break helt enkelt, kanske kommer jag tillbaka i framtiden, vem vet. Tack så mycket alla!”

Share Button

One Response to “Tobias Jansson lämnar Trakktor”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] från death metal-scenen – bland annat i bandet Plague Angel. Han tar från och med nu den avhoppade keyboardisten Tobias Janssons plats och kommer även fylla den tidigare vakanta […]