Subscribe via: RSS

SGA Festivalen kastar in handduken

Posted on 30 April 2011

SGA Festivalen kastar in handduken

SGA Festivalen kastar in handduken med en dryg månad kvar tills det är dags. Anledningarna ryktas vara dålig biljettförsäljning samt problem med avhoppad personal. Konkurrerande Arvikafestivalen har också kontrat med sin kanske starkaste synthlineup någonsin, vilket också är en bidragande orsak då SGA Festivalen får svårt att konkurrera med sitt – i jämförelse – höga biljettpris.

Arvikafestivalen har redan presenterat namn som Aphex Twin, Front 242 och Covenant till årets festival som går av stapeln i juli. Hela lineupen hittar du här. Förhoppningarna är nu att några av de mest intressanta inbokade banden till SGA Festivalen ges möjlighet att spela på Arvika istället.

Källa: Festivalrykten.se

Share Button

11 Responses to “SGA Festivalen kastar in handduken”

 1. Simon Mogren says:

  NEJ NEJ NEJ! Usch vad tråkigt!

 2. mrgrey says:

  Någon förvånad, nähä tänkte väl det!

 3. Änna says:

  Undrar om det fåtal som köpt biljett får igen sina pengar?

 4. Martin says:

  Oooooooväntat! Dömt att misslyckas från början. Har verkat helt oseriöst från början. Var det någon som trodde det skulle bli av? Någon som köpt biljett? Någon som känner någon som köpt biljett? :D

 5. SC says:

  Om man nu vill vara ett seriöst nätmagasin för synth, varför har man bara ett rykte som källa, som man dessutom citerar nästan ordagrant. Varför ringer man inte upp nån av arrangörerna så man kan få en ordentlig bekräftelse, och få lite citat på vad som gått snett… Att bara citera rykten känns väl inte speciellt seriöst… Även om det säkert stämmer, men sånt kollar man ju bäst med att gå till riktiga källan.

 6. SC says:

  haha, så dåligt… vågar ni inte ta in alla kommentarer. Så lågt!

 7. MrBlack says:

  Dom har ju slagit söner sitt eget varumärke med sina ständiga klubbkvällar o detta ständiga spammande på fejan. Ingen har väl trott att de skulle lyckas? Fel band, fel plats, fel peng o fel tid. Tyvärr så lyckas de sänka ryktet för andra arrar då dom gör så här.

 8. Anna says:

  JODÅ!! Har varit dum nog att köpa biljett!! Sitter och undrar hur och om man kan få sina pengar tillbaka?!

 9. Lundis says:

  Hellre att dom gör det nu än senare. Men arrangörerna kunde ha kommit fram till beslutet tidigare, det kändes ganska självklart.

  Nu ska vi bara maila chefen och ändra semestern.

 10. Krister says:

  Tycker iden var jättegod….och tycker det var jättesynd att den inte blev av..Det var fin bredd på banden om än kanske något överslag på Hellectro doftande grejer…Men å andra sidan är ju det en bristvara på sveriges livescen….
  Jag tror dessutom att väldigt många besökare inte skulle ha köpt biljett förens när festivalen var eller dagarna innan då det var en nystartad festival osv.
  Lite störande dock att arrangörerna gick ut o sa saker som att dom var break even i januari redan och sen väljer att kasta in handuken för för få sålda biljetter i april..det klingar inte trovärdighet direkt…

 11. I have been checking out many of your stories and i can state pretty https://php665.com/