Subscribe via: RSS

Mr Jones Machine förtydligar SGA-avhoppet

Posted on 13 April 2011

Tidigare rapporterade vi om att Mr Jones Machine valt att avstå sin spelningSGA-festivalen i sommar. Bandmedlemmarna har nu gått ut med ett förtydligande av anledningen till avhoppet enligt följande:

Då vi fått många förfrågningar ang vårat avhopp från SGA-festivalen kan vi förtydliga detta med att SGA-ledningen ej fullgott kompenserat Mr Jones Machine enligt överenskommelse på tidigare releasefest i stockholm den 2:a april 2011. Vi känner såtillvida inte något förtroende för en festivalledning som inte kan hålla sitt ord eller följa de överenskommelser man haft i samband med ett arrangemang.

Detta är mycket beklagligt, men det enda valet vi hade var att hoppa av SGA-festivalen och alla deras ev framtida konserter/arrangemang.

Vi vill även i samband med detta även tillägga att ärendet fn. är under behandling och inget juridiskt beslut har tagits och därför väljer vi således att inte fortsättningvis uttala oss om detta.” – Jouni Ollila, Mr Jones Machine

Share Button

8 Responses to “Mr Jones Machine förtydligar SGA-avhoppet”

 1. tobbe lander says:

  Vem ska dit – egentligen?

 2. Mr Z says:

  Jag vet faktiskt om tre personer som ska dit. Fast dom lirar i ett av banden…

 3. mrgrey says:

  Detta låter verkligen inte imponerande, jag förstår inte heller varför de måste fara runt och promota sin festival på alla ställen innan första arrangemanget har varit.

 4. Ingen says:

  Att de åker runt och promotar evenemanget är väl inte svårt att fatta, eller? De vill ha besökare till festivalen och eftersom deras fester varit genomgående bra arrangemang hoppas jag att det funkar för dem. Det behövs mer engagemang i den här slöa och tjuvaktiga scenen

 5. Mr.A says:

  Som jag har förstått det så samarbetar SGA med flertal tyska arrangörer bl.a FKP Scorpio som köpte upp Hultsfredfestivalen och i samband med detta placerade festivalen samtidigt som Arvikafestivalen enbart i syftet att konkurrera ut festivalen. Vilken klargör varför Amphi festivalen flyttades bakåt än vecka i år. Om detta stämmer så tycker jag det är jävligt lågt. Jag antog att man uppskattade att någon tog sig i kragen och arrangerade något i den här branschen.

 6. Krister says:

  JO vi ska dit..Spela skall vi göra…Jag personligen tycker väl kanske man skulle fläskat på med ett lite lägre biljettpris …å andra sidan

 7. Krister says:

  Blir det ju ändå rätt mkt band för små pengar…

 8. SGA STÄLLER IN!!!......... says:

  SGA är inställt pgr av pengaproblem och oansvariga personer i ledningen, Tommy Brandt och Mia Ramberg kommer hamna i svarta boken i alla fall för mig. Dom ljuger och snackar skit hela tiden…. Jag är med i gruppen på FB som snackar om det nu men Tommy och Mia som sitter i topp för SGA verkar bara snacka skit och ger ursäkter och verkar försöka skylla ifrån sig på allt och alla istället för att fixa problemet!! Dom som skulle jobba där fick inte ens veta nåt förns det stod i gruppen. Det är så jävla oseröst att man mår illa!!!!

  Här är länken till FBgruppen: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_150813758281079 Gå med och gör eran röst hörd!