Subscribe via: RSS

Felix Marc & People Theatre på ny Mental Discipline-singel

Posted on 08 April 2011

Felix Marc & People Theatre på ny Mental Discipline-singel

Nykomlingarna Mental Discipline skrev nyligen på för Synthematik, efter fin respons på futurepopbandets deltagande på diverse samlingsskivor och släppte under 2010 EP’n “Fall To Pieces”. Nu släpper man singeln “Fallen Stars” innehållande gästspel av inga mindre än Felix Marc (känd från Diorama och Frozen Plasma tillsammans med Vasi Vallis) och People Theatre‘s Peter Rainman. Titelspåret levereras i två versioner som också innehåller helt olika lyrik. (Något som trailern också avslöjar, se den nedan).

People Theatre-versionen släpptes redan i höstas (lyssna på denna nedan) och singeln kommer även innehålla remixer av Per Aspera, !Distain, Foretaste, Systemshock, Mechanical Apfelsine och Alpha Point.

“Fallen Stars” släpps den 12 april via Synthematik.

Mental Discipline and People Theatre – Fallen Stars studio version by PEOPLE THEATRE

Share Button

Comments are closed.