Subscribe via: RSS

Svensk sång på ny The Girl & The Robot-EP

Posted on 25 March 2011

Svensk sång på ny The Girl & The Robot-EP

(The Girl & The Robot, Live på The Station, Göteborg 25 februari 2011, Foto: Jens Atterstrand)

Efter väl mottagna första skivsläpp under förra året med “Whole/Flowers” EP’n, samt debutalbumet “The Beauty Of Decay”, så är det nu dags för The Girl & The Robot att presentera nytt material. Duon, som består av Plastique (som även är känd från Welle:Erdball) och Deadbeat (känd från egna projektet Deadbeat samt Second Unit).

Senare i vår landar EP’n “Silence/Bordeline” i skivbutikerna, en EP som förutom de två titelspåren bland annat innehåller remixer på utvalda spår från debutalbumet samt en remix på “Borderline” signerad Frederik Wiberg. Tyskfödda Plastique, som varit bosatt i Sverige under en tid nyligen, sjunger också för första gången på svenska i låten “Borderline”.

“Silence/Bordeline” släpps den 20 maj via Trisol.

Tracklist

  1. Silence
  2. Borderline
  3. Another Love (Robot Girl-C=64 Version – Honey/Welle: Erdball)
  4. Never Ever (Remix – File Not Found)
  5. Please Stay (Remix – Hertzinfarkt)
  6. Prayer (Remix – Brideshead)
  7. Silence (Remix – Frederik Wiberg)
  8. Borderline (Remix – Brideshead)
Share Button

Comments are closed.