Subscribe via: RSS

Clan Of Xymox presenterar trettonde studioalbumet

Posted on 21 March 2011

Clan Of Xymox presenterar trettonde studioalbumet

Trots flera avhoppade medlemmar från originaluppsättningen med Ronny Moorings, Pieter Nooten, Frank Weyzig och Anke Wolbert, där Ronny Moorings är ensam kvar så är holländska Clan Of Xymox ständigt aktiva med nytt material och turnérande världen över. Det är nu snart två år sedan man släppte “In Love We Trust” (2009) och senare i vår är det dags för bandets trettonde studioalbum “Darkest Hour”.

Clan Of Xymox bildades i Amsterdam 1981 när man efter god respons på den första egensläppta EP’n “Subsequent Pleasures” fick äran att turnera med Dead Can Dance, varpå man sedmera signades till skivbolaget 4AD och släppte sitt egentitulerade debutalbum “Clan Of Xymox” 1984. Bandet har turnérat världen över och har till dags dato släppt dryga dussinet album och flertalet EP’s och singlar.

“Darkest Hour” landar i skivbutikerna den 24 maj via Trisol Music Group.

Tracklist

  1. My Reality
  2. Delete
  3. My Chicane
  4. Dream Of Fools
  5. Deep Down I Died
  6. In Your Arms Again
  7. She Did Not Answer
  8. Tears Ago
  9. The Darkest Hour
  10. Wake Up My Darling
Share Button

Comments are closed.