Subscribe via: RSS

Trent Reznor (Nine Inch Nails) vinner oscar

Posted on 28 February 2011

Trent Reznor (Nine Inch Nails) vinner oscar

Som vi rapporterat tidigare så vann Trent Reznor – tillsammans med Atticus Ross nyligen en Golden Globe för soundtracket till David Finch‘s film “The Social Network”. Inatt va det dags för nästa utmärkelse när duon också plockade upp oscarsstatyetten för bästa soundtrack.

Nine Inch Nails-frontmannen Trent Reznor verkar tillsammans med Atticus Ross ha hittat den perfekta partnern i regissören Finch, som även har anlitat duon för skapandet av musiken till den kommande “The Girl With The Dragon Tattoo”, som är den amerikanska adaptionen av första delen i Stieg Larssons Millennium-trilogi.

Duon är också albumaktuella med nya bandet How To Destroy Angels.

Share Button

Comments are closed.