Subscribe via: RSS

Erasure gästar Hultsfredsfestivalen i sommar

Posted on 23 February 2011

Erasure gästar Hultsfredsfestivalen i sommar

STOPPA PRESSARNA!!

Erasure kommer gästa Hultsfredsfestivalen i sommar! Den bvrittiska synthpopduon, bestående av Andy Bell och Vince Clarke är åter albumaktuella under sommaren och kommer stå på scen i Hultsfred den 15 juli.

Hultsfredsfestivalen gick som alla säkert minns i konkurs förra sommaren.

Men med hjälp av investerare och några få eldsjälar så har festivalen fått nytt liv och kommer hållas mellan den 14-16 juli.

Klara i skrivande stund:

White Lies, Johnossi, The Tallest Man On Earth, Cut Copy, Shit Robot, Black Lips, Junior Boys, Darkstar, Steve Mason, Dum Dum Girls, Dan Berglund’s Tonbruket, Blackbird Blackbird, This Is Head, Suede, Primal Scream plays screamadelica, Beady Eye.

Share Button

Comments are closed.