Subscribe via: RSS

Wumpscut släpper nytt album och nyutgåvor av klassiker

Posted on 27 January 2011

Wumpscut släpper nytt album och nyutgåvor av klassiker

Rudy Ratzinger, som debuterade med sitt projekt Wumpscut redan 1993, är enligt många en av den elektroniska industriscenens allra största förgrundsfigurer och har varit en inspirerationskälla för många nya band genom åren. Wumpscut‘s tidiga album “Music for a Slaughering Tribe” förblir en klassiker. Utöver det har Rudy släppt ytterligare 17 album med projektet.

Nu är det dags igen. “Schrekk & Gaus” är uppföljaren till förra årets “Siamese” och albumet släpps i tre olika utgåvor, en ordinarie CD, en speciell vinylutgåva och en begränsad box med extra lull-lull.

“Schrekk & Graus” släpps den 22 april via Betonkopf Media.

I samma veva passar man också på att släppa det klassiska albumet “Music For A Slaughetering Tribe” i inte mindre än tre helt nya utgåvor. En begränsad bild-vinyl, en trippel-CD utgåva samt en begränsaad samlarbox med t-shirt och klistermärke.

Tracklist “Schrekk & Graus”

1. Rudolf Wolzek
2. Schrekk & Grauss
3. Muselmann
4. Elende Buben
5. Patient A.
6. Jiddisch Is a Zwillink
7. Wumpelstilz
8. Kikeriki
9. Zombibikini
10. Alles Aus

Share Button

Comments are closed.