Subscribe via: RSS

Recoil spelade in konsert för live-DVD/bluray

Posted on 05 December 2010

Recoil spelade in konsert för live-DVD/bluray

Recoil‘s “A Strange Hour” i Budapest igår kväll (4/12) kom med extra bonus i form av en speciellt installerad, extra stor professionell bioduk med tillhörande projektor i den nyrenoverade lokalen “Szikra”. Skärmen mäter 8 x 5 meter och täcker hela scenen från kant till kant. Konserten filmades med flertalet kameror med den senaste HD-tekniken för att fånga hela eventet i full kvalitet.

När en liveutgåva av “A Strange Hour” kan vara aktuell på DVD och bluray är inte klart, men i något skede kommer den finnas tillgänglig antingen som en dokumentär eller en hel konsertfilm.

Mátyás Milkovics från det ungerska bandet Neo gjorde Recoil sällskap på scenen för att fira slutet av turnén tillsammans med fansen och en rad kända DJ’s såg till att festen pågick långt in på natten.

Share Button

Comments are closed.