Subscribe via: RSS

Ny singel från finska Flux ute nu

Posted on 09 December 2010

Ny singel från finska Flux ute nu

Flux nya singel – “Claws And Teeth” finns ute nu via svenska Electric Fantastic Sound. Den finska electropop-trion bestående av sångerskan Salla Rimmi uppbackad av Ville Brusi och Vesa Rainne slog igenom på allvar med det hyllade debutalbumet
“Safe & Sound” som kom förra året.

“Claws And Teeth” kommer med b-sidan “So Much For Your Promises” och finns nu tillgänglig via de flesta digitala download butiker, samt på Spotify och bandets myspace. Den är även inkluderad i vår huvudskribent Jens Atterstrands populära Spotify-lista “P.O.P.”

Trion arbetar på ännu en fullängdare som enligt rykten dyker upp under våren 2011.

Tracklist:

  1. Claws And Teeth
  2. So Much For Your Promises
Share Button

One Response to “Ny singel från finska Flux ute nu”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Continue here: Ny singel från finska Flux ute nu | ElektroSkull – Synthportalen […]