Subscribe via: RSS

Mute Records håller hov i London

Posted on 06 December 2010

Mute Records håller hov i London

Mute Records arrangerar ett specialevent i London till våren. Den 13 och 14 maj 2011 intar man London Historic Roundhouse som en del av Short Circuit Electronic Music Festival och presenterar framträdanden och unika samarbeten som inkluderar skivbolagets tidigare, nutida och framtida artister. Utöver detta samtal med fans, workshops, specialvisninga och speciella installationer. Eventet görs för att fira Mute‘s unika och inflytelserika arbete som skivbolag genom åren.

Biljetterna finns i skrivande stund ute till försäljning och inkluderar även begränsade premiumbiljetter som ger tillträde till båda dagarna samt inträde till en exklusiv efterfest! Speciellt framtagna objekt kommer också finnas tillgängliga med denna biljett.

  • Fre 13 Maj £30 (18.00-01.00)
  • Lör 14 Maj £45 (12.00-00.00)
  • Fre & Lör £65
  • Begränsad Premiumbiljett £100
Share Button

One Response to “Mute Records håller hov i London”

  1. Pauli says:

    Premiumbiljetterna är slut.