Subscribe via: RSS

Gott nytt år!

Posted on 31 December 2010

Gott nytt år!

Tack för allt fantastiskt stöd under 2010!! En fullkomlig storm har dragit fram sedan vi startade i maj. För mig personligen vi vuxit snabbare än jag trodde och all respons har varit över ALL förväntan! Vi kommer fortsätta det hårda arbetet under 2011 för att ge er alla det bredaste, fylligaste, mest innehållsrika och charmigaste synthwebzinet i Sverige. Som det står här till vänster – Vi har bara smygstartat… Watch this space 2011!!! Extra tack till alla gästskribenter, fotografer och andra som på ett eller annat sätt bidragit till vårt arbete… Utan er så är vårt hårda slit inget värt! Gott nytt år!

VI SES 2011!! SKÅL!

(Red.anm: För en liten stund sedan nådde vi ÅTTAHUNDRA (800!!) fans på vår facebook-sida! En fantastisk avslutning på ett omtumlande, fantastiskt år! TACK!)

// Jens Atterstrand – Grundare, fotograf, DJ och STOLT huvudskribent på ElektroSkull – Synthportalen

Share Button

One Response to “Gott nytt år!”

  1. Stefan i Oxelösund says:

    Ser fram imot att läsa det ni skriver,god fortsättning.