Subscribe via: RSS

DJ ElektroSkull via Solar Driftwood på regelbunden basis!

Posted on 15 December 2010

Vår DJ och tillika huvudskribent Jens Atterstrand aka DJ ElektroSkull via Solar Driftwood har gjort sitt bästa för att ge er hans breda mix av det som den elektroniska musikscenen har att erbjuda, med allt från gammal och ny soft synthpop till stenhård industrial och dark electro på repertoaren.

Jens kommer preliminärt figurera på regelbunden basis på nya tisdagsklubben Digital TuesdayBig Ben i Stockholm (inga datum är tyvärr klara riktigt än..) och bokningar av hans tjänster är också på gång till event i andra delar av landet samt Oslo.

Gör DJ ElektroSkull via Solar Driftwood sällskap på resan via hans facebook-sida. Där finns även kontaktinformation för bokning av DJ-set, uppdaterade musiktips, spotify spellistor med mera!

http://www.facebook.com/pages/DJ-ElektroSkull-via-Solar-Driftwood/111045268958896

Share Button

Comments are closed.