Subscribe via: RSS

Lowe spelar på Times Square (The Real Radioshow) som första utländska band någonsin

Posted on 10 November 2010

Stockholmsbaserade Lowe, ett av Sveriges största synthpopband, kommer att inleda sin USA-turné med en spelning på Times Square måndagen den 22 november.

Som första utländska band någonsin har Lowe blivit inbjudna att spela på legendariska showen “The Real Radioshow” som sänder direkt från Times Square i New York.

“The Real Radioshow” har tidigare haft gäster som LL Cool J, Twisted Sister, Grandmaster Flash, Anthrax, The Misfits med flera. I programmet, som sänds live måndagen 22 november kl 19 (lokal tid), kommer Lowe ha världspremiär för kommande singeln “Breathe In Breathe Out”.

Lowe släppte debutalbumet “Tenant” 2004 och blev samma år nominerade till “Bästa Låt”, “Bästa Album” och vann priset som “Bästa Nykomling” på S.A.M.A. (Scandinavian Alternative Music Awards). Lowe har gjort stor succé i Östeuropa där de turnerar regelbundet, spelar inför miljonpublik på tv-galor och följs av hängivna fanclubs från bl a Ryssland, Ukraina och Grekland. 2011 släpper bandet det efterlängtade tredje albumet “Evolver”.

Lowe består av Leo Josefsson, Rickard Gunnarsson och Tobias Ersson.

Share Button

Comments are closed.