Subscribe via: RSS

Lowe bloggar exklusivt från Nordamerika!

Posted on 18 November 2010

Lowe bloggar exklusivt från Nordamerika!

Vi är stolta över att kunna ge er ännu en exklusiv turnéblogg på ElektroSkull – Synthportalen! Som vi rapporterat tidigare så inleder svenska stoltheten Lowe inom kort sin USA/Kanada-turné. Man sparkar av denna genom att som första utländska band någonsin gästa “The Real Radioshow” på Times Square i New York måndagen den 22 november! Trion ger sedan 9 stycken spelningar i nordamerika mellan den 24 november och 5 december.

Bandet kommer via sin exklusiva blogg här på sidan ge er intressanta berättelser och uppdateringar från turnén. Bloggen dyker inom kort upp i bloggare-rubriken på förstasidan. Missa inte heller vår liverapport från spelning på Obaren – här!

Vi vill också passa på att önska bandet lycka till “over there”.

Share Button

Comments are closed.