Subscribe via: RSS

Liverapport: Cinemascape 20101020, Stockholm

Posted on 08 November 2010

Artist: Cinemascape
Datum och tid: tisdag 20 oktober, 21.00-01.00
Scen: Obaren, Stockholm

Foto: Jens Atterstrand

OBS! Missa inte fotoalbumet nedanför rapporten!

Andra dagen med synth på Obaren gav en något mindre publik än kvällen innan, vilket förvisso inte är speciellt konstigt med tanke på att kvällens två band – Cinemascape och Joy Serene är två nykomlingar för året. De förstnämda gör glad, dansant, minimal synthpop som verkligen andas 80-tal med glitter, paljetter och hela rasket! Jag blir glad av deras musik och trots deras av förklarliga själ lite tafatta insats på scenen så fick de ändå hyfsad fart på publiken. Bandet arbetar i skrivande stund med sitt debutalbum, något som jag verkligen ser fram emot!

Medan vi väntar på albumet, lyssna på Cinemascape på bandets myspace.

Share Button

Comments are closed.