Subscribe via: RSS

Janosch Moldau aptitretar med ny singel

Posted on 04 November 2010

Janosch Moldau aptitretar med ny singel

“Second Best” är den första singeln från Janosch Moldaus kommande album “Lovestar”. Singeln inkluderar, förutom b-sidan “Into This Life” och en remix på denna samt titelspåret, även Henrik Schindler‘s officiella musikvideon till låten.

Tyska Janosch Moldau, 36 började skriva och komponera egen musik 2004, men arbetade långt innan dess med musikproduktion för diverse studior i bland annat England och Holland. Under 2005 släppte han debutalbumet “Redeemer”, vars singelsläpp “I’m Falling From Love” och “Bleed On” gav honom framgångar på den tyska webcharten (GEWC) och flertalet collage-radiostationer. 2008 kom uppföljaren “Motel Songs” där Moldau fick gott gensvar från musikpressen med sin tillbakadragna, melodiösa och melankoliska pop.

De två singlarna från “Motel Songs”“Not With The Son” och “Follow Me” gav det stora genombrottet och spelades flitigt i nationell radio under tidpunkten. Framgångarna med det andra albumet gav honom också möjligheten att genomföra en klubbturné i Tyskland, samt agera support till storheter som Project Pitchfork, De/Vision och Mesh.

Under förra året släpptes remixalbumet “Clear + One With The Sinner Remixed” och nu är det alltså åter dags för nytt material.

“Second Best” släpps 26 november av Janoush Moldau via http://www.janoschmoldaurecords.co.uk/

Tracklist:

  1. Second Best
  2. Into This Life
  3. Second Best (Extended Mix)
  4. Into This Life (Silent Mix)
Share Button

Comments are closed.