Subscribe via: RSS

Covenant – “Modern Ruin” får äntligen officiellt releasedatum

Posted on 16 November 2010

Covenant – “Modern Ruin” får äntligen officiellt releasedatum

Det sedan länge efterlängtade (och ständigt uppskjutna!) nya albumet från svenska Covenant har nu äntligen fått ett officiellt releasedatum. Allt material är klart, skickat till skivbolaget och albumet kommer finnas i butikerna runtom i europa den 17 januari (nordamerika osv. den 8 februari) via SPV och i Skandinavien via svenska Progress Productions.

Sångaren och frontmannen Eskil Simonsson uttalar sig till förväntansfulla fans världen över; “We have just sent away all the files for our long anticipated album “Modern Ruin”. It have fared well and looks and sounds the world. It’s time to lock up our hearts and ammo for now and go home.”

“Modern Ruin” släpps också i en begränsad utgåva, speciellt paketerad i ett annorlunda omslag innehållande en extra CD-skiva med bonuslåten “Wir Sind Die Nacht” samt speciellt förord av medlemmen Joakim Montelius.

Covenant släppte nyligen EP’n “Lightbringer” (som redan nu är så gott som slutsåld!) med gästspel av Necro Facility. Läs vår recension här.

Share Button

Comments are closed.