Subscribe via: RSS

C/A/T släpper best-of samling, byter namn och annonserar ut nytt

Posted on 02 November 2010

C/A/T släpper best-of samling, byter namn och annonserar ut nytt

Efter fyra EP’s och lika många studioalbum flyttar amerikanska Ben Arp nu tillbaka sitt projekt C/A/T (Chaos And Terror) till det egna skivbolaget Crunch Pod. Detta för släppet av bestof-samlingen “Music To Piss You Off” som spinner över bandets mest produktiva period mellan 2005 och 2010. Samlingen innehåller givetvis “Smashed (V2)” och “(We Make) Music To Piss You Off”, låtarna som gett bandet störst uppmärksamhet.

Efter en omröstning på bandets hemsida så har dock några mer “udda” spår kommit med, som till exempel epilogen från albumet “The Great Crisis” (2008) och downtempo spåret “The Brink Of Self Destruction” från “We Are Still Alive”-EP’n (2008).

Även om Crunch Pod i huvudsak arbetat med digitala releaser så gör man nu ett undantag och släpper samlingen även på CD. Arp avslöjar också att processen med kommande albumet “The Scene Broke Down” är i sitt slutskede och är planerat till våren 2011 då bandet också officiellt kommer byta namn till Chaos And Terror.

Bandet kommer i samma veva spela live. Ben Arp är ett soloprojekt men har på senare tid ofta backats upp på scen av Erica Dunham (mer känd från Unter Null och Stray).

Tracklist:

 1. (We Make) Music To Piss You Off
 2. Smashed (v2)
 3. Enhancer
 4. Parasite
 5. Shoot To Kill (Reloaded)
 6. We Are Still Alive
 7. Left For Dead
 8. Dead To Me
 9. Live With Myself (Single Edit)
 10. Theme From The Great Crisis
 11. Enemy Within
 12. The Prisoner
 13. Malice
 14. The Brink Of Self-Destruction
Share Button

One Response to “C/A/T släpper best-of samling, byter namn och annonserar ut nytt”


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Arp är, som vi rapporterat nyligen, aktuell med C/A/T-samlingen “Music To Piss You Off” i januari, vilken innehåller ett […]