Subscribe via: RSS

Alan Wilder & Vince Clarke remixar Depeche Mode

Posted on 15 November 2010

Alan Wilder & Vince Clarke remixar Depeche Mode

Erasures Vince Clarke gick under oktober månad ut med uppgifter kring en remix av “Behind The Wheel” han under en tid arbetat med. I samma veva dök rykten upp angående ett helt nytt Depeche Mode-remixalbum för release under 2011.

Nu meddelar före detta bandmedlemmen Alan Wilder att även han arbetar på en remix. Enligt uppgifter från bandets tyska hemsida så har Wilder gjort sitt låtval från den senaste fullängdaren, med “In Chains” som det slutgiltiga valet.

De som följt Alan Wilders nya projekt Recoil under den senaste turnén är bekanta med flera Depeche Mode-inslag varit en del av showen, med bland annat “Never Let Me Down Again”, “Personal Jesus” och “Walking In Your Shoes”.

Share Button

2 Responses to “Alan Wilder & Vince Clarke remixar Depeche Mode”

  1. Nick UC says:

    Censur?!

  2. Nice post. I be taught one thing more difficult on totally different blogs everyday. It would always be stimulating to read content from different writers and observe slightly one thing from their store. I’d desire to use some with the content material on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a hyperlink in your net blog. Thanks for sharing.