Subscribe via: RSS

SNOG “The Nude Acoustic Verandah Sessions” äntligen på väg

Posted on 16 October 2010

SNOG “The Nude Acoustic Verandah Sessions” äntligen på väg

SNOG, lett av den, numera ensamme – karismatiske och enigmatiske  frontmannen David Thrussel har till slut satt releasedatum för sin efterlängtade samling “The Nude Acoustic Verandah Sessions”. Inspelad vid lägereldar och längs med kalla bunkerväggar för att avfyras på dansgolven med bandets tradition att aldrig någonsin göra saker och ting “som alla andra”.

SNOG gör storslagen, experimentell electro med pulserande beats och mixar genrer på ett sätt som ingen annan vågar. Apokalyptiska hillbilies som har hittat hem till de alternativa dansgolven, efter att noga ha grävt i sina arkiv efter de mest intressanta inspelningarna ur bandets förflutna. Obskyra covers, country-synth. Lägerelds-industrial? Nej, SNOG är svår att beskriva. Man måste höra dem. Musik att hångla till!

Ute den 11 november via Hymen Records.

Tracklist:

 1. rotten meat
 2. king of hate
 3. lee harvey oswald
 4. thou shalt not kill
 5. child
 6. karma song
 7. planet of shit
 8. city
 9. the ballad of timothy mcveigh
 10. real estate man
 11. whateverman
 12. no more shit
 13. the ballad
 14. one grain of sand
 15. the bells and the whistles
 16. the last days of rome
 17. al-qaeda is your best friend
 18. the fascist lockdown
 19. stomp song
 20. hooray!!
Share Button

Comments are closed.