Subscribe via: RSS

Nine Inch Nails “Pretty Hate Machine” i remastrad nyutgåva

Posted on 28 October 2010

Nine Inch Nails “Pretty Hate Machine” i remastrad nyutgåva

Nine Inch Nails är nu redo att släppa debutalbumet “Pretty Hate Machine” (1989) i en nyutgåva. Frontmannen Trent Reznor gick nyligen ut med nyheten på bandets hemsida där han också avslöjar att Tom Baker står för den helt nya mastern av albumet, som tidigare fått en del kritik för halvdan ljudkvalitet. Nya utgåvan ges också ett nytt omslag, där Rob Sheridan fritt fått tolka Gary Talpas original.

Det tio spår långa albumet släpps den 22 november och inkluderar också en cover på Queens “Get Down, Make Love” som finns med på singeln “Sin” hämtad från samma album.

Trent Reznor uttalar sig kring nysläppet;

“I went in the studio with Tom Baker and remastered it for a greatly improved sonic experience.”

It’s been an interesting trip watching the fate of this record float from one set of hands to another (a long and depressing story). But it’s finally wound up in friendly territory, allowing us to polish it up a bit and present it to you now. We had fun revisiting this old friend – hope you enjoy.”

Share Button

One Response to “Nine Inch Nails “Pretty Hate Machine” i remastrad nyutgåva”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Inch Nails första klassiska album “Pretty Hate Machine” släpptes i november i en ny remastrad utgåva. Trent är också aktuell med nysläppt EP samt kommande fullängdare med bandet How To Destroy […]