Subscribe via: RSS

Martin Gore-biografi ute nu

Posted on 15 October 2010

Martin Gore-biografi ute nu

Dave Gahan, sångaren och frontmannen i Depeche Mode har redan fått publicerat flera biografier om sin karriär. När det kommer till de andra medlemmarna i bandet så har det dock varit tunnsått på den fronten.Men nu är den första biografin om låtskrivaren, Martin Gore klar. Den tyske frilansjournalisten André Boße ger tillsammans med ett av bandets fans – Dennis Plauk – sin bild av Martins långa karriär i boken “Insight – Martin Gore & Depeche Mode”.

Den 240 sidor tjocka boken försöker relatera till Martins roll som låtskrivare och de båda författarna försöker finna hemligheten till framgångarna. Boken är huvudsakligen baserad på tidningsartiklar, intervjuer och TV-inspelningar.

I tillägg till detta finns även (förhoppningsvis) intressanta intervjuer med ett antal fans.

“Insight” finns ute nu på tyska. Svensk och engelsk översättning är enligt uppgift på väg inom kort.

Share Button

Comments are closed.