Subscribe via: RSS

Empire State Human’s “The Art” introduceras med singel

Posted on 25 October 2010

Empire State Human’s “The Art” introduceras med singel

Irländska electropopparna i Empire State Human avslöjar nu detaljerna kring nya albumet “The Art” som kommer under första kvartalet nästa år. Första singelsläppet “Search For Love” finns ute nu och inkluderar – förutom titelspåret, ytterligare två spår: “The Light” samt “Genesis Apollo”. Dessa kommer även inkluderas som finnas med som bonusmaterial på kommande albumet. Singelsläppet är det första sedan Sean Barron vald att lämna bandet i juli.

“The Art” är Empire State Human‘s fjortonde skivsläpp sedan debuten “Pop Robot” (2002) som tog dem med på en resa, där man med förra årets album  – “Audio Gothic” spelade live tillsammans med Wolfgang Flür från Kraftwerk.

(Lyssna på nya singeln nedan. Enjoy!)

Share Button

Comments are closed.