Subscribe via: RSS

Edge Of Dawn “Stage Fright EP” med remix av svenska Cryo

Posted on 18 October 2010

Edge Of Dawn “Stage Fright EP” med remix av svenska Cryo

Dependent Records offentliggjorde i dagarna detaljerna kring tyska Edge Of Dawns nya EP – “Stage Fright”. Ett halvår har nu gått sedan man släppte hyllade albumet  – “Anything That Gets You Through The Night”.

Under sommaren har just låten “Stage Fright” placerats högt på den tyska DAC-listan, detta helt utan att ha varit en offentlig singel. Arbetet med EP’n är så gott som klart och innehåller, förutom två helt nyskrivna låtar, remixer av bland andra Steril, Rotersand, men också av svenska Cryo där Martin Rudefelt alltså fått äran att vrida och vända på ett av spåren. Daniel Meyer (känd från bland annat Haujobb och Destroid) deltar också med remixer på EP’n.

Edge Of Dawn“Stage Fright EP” släpps första veckan i december via Dependent Records.

Tracklist:

  1. Stage Fright (Steril Remix)
  2. Valid World (Acretongue Remix)
  3. Up (A Cold Case)
  4. Enchanted
  5. In Your Sleep (Renegade Of Noise Remix)
  6. Up (A Cold Case) (Rotersand Remix)
  7. Capsized (Cryo Remix)
  8. Stage Fright (Splitter Remix)
Share Button

Comments are closed.