Subscribe via: RSS

Bel Canto bekräftar: “Vi arbetar på ett nytt album..”

Posted on 18 October 2010

Bel Canto bekräftar: “Vi arbetar på ett nytt album..”

Goda nyheter från vårt grannland i väst: Bel Canto, som består av Anneli Drecker, Nils Johansen och Geir Jenssen (alias Bleep och Biosphere efter sina soloprojekt) har bekräftat att man arbetar med ett nytt album. Trion återförenades nyligen för att ge tre konserter i sitt hemland under september månad.

Bandet avslöjar nu, via intervju med Side-Line Magazine, att man är klara med minst tre nya låtar samt en omarbetad tidigare osläppt demo från 1987-88. Alla tre medlemmarna känner sig nu redo att färdigställa ett fullt album, även om man inte satt någon deadline.

Två nya låtar – “Infinity” och “Lake Ice” – liksom den gamla, aldrig släppta “Papillon” spelades live under de tre konserterna som ägde rum i Tromsö, Oslo och Trondheim.

Foto: Rolv Mallaug

Share Button

Comments are closed.