Subscribe via: RSS

Xelabration Festival 2010, Del 3: Spektralized

Posted on 28 September 2010

Xelabration Festival 2010, Del 3: Spektralized

Artist: Spektralized
Datum och tid: lördag 11 september
Scen: Xelabration Festival, Oslo

Foto: Jens Atterstrand och Tina Renate Gudmundsen

Richard Bjørklund med band är tillbaka med sitt Spektralized! Efter stora framgångar med senaste album – “Capture The Moment” från 2006 så är det nykomponerade bandet äntligen tillbaka. Spektralized släppte albumet på Xelabration Festivalen i Oslo den 11 september och passade även på att ge en comeback spelning. Ken Nilsen har anslutit på gitarr och med på scenen var också Magnus på keyboards. Richard Bjørklund är en duktig sångare och gjorde en godkänd insats., även om det hörs att han är lite ringrostig. Med gittarrinslagen i det nya materialet har Spektralized piffat upp sin lite tyngre synth/futurepop. Läs recensionen av nya “The Puzzle” här.

Setlist:

 1. Destructor
 2. Of the End
 3. Emotions
 4. Beneath You
 5. Alone and Awake
 6. Within All
 7. The end Will Fall
 8. Stabb
 9. No Control
 10. No Regrets
 11. Chameleon

Share Button

Comments are closed.