Subscribe via: RSS

Xelabration Festival 2010, Del 2: Kaos-Frequenz

Posted on 24 September 2010

Xelabration Festival 2010, Del 2: Kaos-Frequenz

Artist: Kaos-Frequenz
Datum och tid: lördag 11 september
Scen: Xelabration Festival, Oslo

Foto: Jens Atterstrand

Dark electro/aggrotech projektet var andra akten att kliva upp på scenen på Xelabration Festivalen i Oslo. Den tyska duon klev upp på scenen och kraftig rök samt en fräck, energisk ljussättning satte igång showen och det dröjde inte många takter innan publiken var i full gång framför scenen.

Handduken uppe på scenen kom väl till pass då bandet verkligen gav allt. Den här typen av liveakter behöver en aktiv sångare och Kaos-Frequenz har verkligen ett energiknippe i frontmannen Torsten Kroke, som dröp av svett efteråt!

Setlist:

  • Blood Game V2
  • Sadistic Monsters
  • Kaltes Verlangen
  • Gunfire
  • Never Ending Torture
  • Moralische Perversion
  • Betrayer
  • Strafgericht

Extranummer:

  • Die For A Better Live

Share Button

Comments are closed.