Subscribe via: RSS

The Neon Judgement gräver i arkiven och släpper remix-EP

Posted on 14 September 2010

The Neon Judgement gräver i arkiven och släpper remix-EP

Belgiska The Neon Judgements frontman Dirk Da Davo har inte lagt skorna på hyllan efter att bandets aktiva tid passerat, tvärtom!

Han är nu i full fjärd med att göra både hans egna liksom bandets alster tillgängliga för den nya digitala generationen. I början av året släpptes “Backyard” som är en samling av Dirks skapelser från 80-talet.

Förra veckan (Red.anm: den 6 september) släpptes en “Smack EP” innehållande remixer av bland annat DJ 3000, Radical G och Christopher Kah på utvalda låtar från förra årets albumet med samma titel. Utöver detta släpper man inom kort en begränsad vinylutgåva – “Early Tapes” – som inkluderar duons två första demokassetter – “TV Treated” och “Suffering”. Med denna levereras även texter samt speciellt utvalt foto.

“Smack!” är bandets första studioalbum sedan 1998 års “Dazsoo” och bandet är i full gång med att liva upp klubbscenen runtom i europa.

Share Button

Comments are closed.