Subscribe via: RSS

Ny Celluloide singel remixad av Page – spana in videon

Posted on 27 September 2010

Ny Celluloide singel remixad av Page – spana in videon

Franska electropop trion Celluloide är inom kort aktuella med nya albumet “Hexagonal”.

Första aptitretaren finns ute redan nu – den digitala singeln “Coeur 8-bit”, remixad av Ronnie Martin (känd från bland annat Joy Electric) och hans nya projekt Said Fantasy. Utöver detta bidrar Page med en remix på titelspåret och B-sidan – “Faire Du Bruit” – remixas av bland annat Foretaste.

Celluloide släppte tre stycken 5-spårs CD-R demos under 2000 och 2001 och debuterade sedan under 2002 med albumet “Naive Heart”. Efter mycket beröm i musikpressen har bandet etablerat sig på den minimala electropop scenen med sitt clatchiga sound och sång på både franska och engelska.

Se videon, med uppenbart LEGO-tema (nedan)…

Share Button

Comments are closed.