Subscribe via: RSS

Hocico “Tiempos De Furia” – Detaljerna klara

Posted on 01 September 2010

Hocico “Tiempos De Furia” – Detaljerna klara

Hocicos aptitretare inför kommande fullängdaren “Tiempos De Furia” – singeln “Dog Eat Dog” har gått varm på många alternativa dansgolv i europa under sommaren. Nu presenterar de båda mexikanska kusinerna, som består av Erk Aicrag och Rasco Agroyam, detaljerna för kommande albumet, via skivbolaget Out Of Line.

Hocico bildades officiellt i Mexico 1993, med de båda kusinerna hade långt innan dess skrivit elektronisk musik tillsammans. Duon bor nu i tyskland och har även varsitt sidoprojekt – Rasco med sitt Dulce Liquido och Erk med Rabia Sorda.

“Tiempos De Furia” släpps den 1 oktober via tyska Out Of Line och innehåller 13 låtar med texter både på spanska och engelska. Albumet släpps även i en begränsad utgåva med speciellt tredimensionellt omslag samt en bonus-CD – “A Call For Destruction”, som innehåller två exklusiva låtar samt två remixer.

Tracklist CD1:

 1. I Want to Go to Hell
 2. Where Words Fail, Hate Speaks
 3. Flesh to Lacerate
 4. Dog Eat Dog
 5. Hey… It’s Me
 6. Bite me!
 7. Lost Fate
 8. Kiss of the Apocalypse
 9. Twist The Thorn
 10. Tiempos de Furia
 11. Not Human
 12. Altered States
 13. Los Espejos Rotos

Tracklist CD2- “A Call For Destruction”:

 1. The Disguise
 2. A Call for Destruction
 3. Bite Me! (Feindflug Remix)
 4. Twist The Thorn (The Bodyminder-Mix by Formalin)
Share Button

Comments are closed.