Subscribe via: RSS

Depeche Mode släpper Live-DVD och remixalbum under 2010/2011

Posted on 20 September 2010

Depeche Mode släpper Live-DVD och remixalbum under 2010/2011

Efter en lång period av tystnad har nu nyheten kring inte bara en, utan två släpp från Depeche Mode den kommande tiden. Först ut är den mycket efterlängtade live-DVD’n från senaste världsturnén – “Tour Of The Universe”.

Materialet spelades in i Barcelona och releasedatum är satt till 10 november för Skandinavien och kommer med alla sannolikhet släppas i tre olika utgåvor; Standard DVD edition (2CD+DVD), Deluxe DVD edition (2DVD+2CD) och även en högupplöst Blu-ray Edition (2BD).

Innehållet är ännu inte helt klart, men utöver hela Barcelonakonserten så arbetar man även på en 40 minuter lång dokumentär, samt det projektions material som bandet visar under konserterna, signerat ständige bundsförvanten Anton Corbijn.

Utöver detta även material från trions pre-tour repetitioner i New York, samt musikvideorna tillhörande “Wrong”, “Peace”, “Fragile Tension” och “Hole To Feed”. En 16-sidig booklet levereras med alla utgåvor och med specialutgåvan även en andra booklet.

Men detta är inte allt, nyheten har även läckt ut kring ett nytt remixalbum. Väldigt få detaljer finns att tillgå då det fortfarande är på mycket tidigt stadium, men enligt rykten så kommer en producent som remixat en hel del av Pet Shop Boys material vara inblandad. Den som lever får se..

Share Button

3 Responses to “Depeche Mode släpper Live-DVD och remixalbum under 2010/2011”

  1. Johan says:

    Tänk om DM hade varit lika generösa när de var bra… En sån DVD-box från Violator-turnen hade varit fantastisk…

  2. Nick UC says:

    Duran Duran´s Nick Rhodes, Mark Ronson & Andrew Wyatt (Miike Snow) remixed “Personal Jesus” for an upcoming Depeche Mode remix album…

  3. Lodger says:

    Remixalbumet har Stuart Price “written all over it”. Vet inte riktigt om jag gillar det.