Subscribe via: RSS

Skinny Puppy, Stockholm 27 juli – en fotodokumentation

Posted on 03 August 2010

Skinny Puppy, Stockholm 27 juli – en fotodokumentation

Artist: Skinny Puppy
Datum och tid: tisdag 27 juli 2010, 21.00
Scen: Tyrol, Stockholm

Foto: Anders Junfjärd

Setlist:

 • Love In Vein
 • Hatekill
 • Addiction
 • Dogshit
 • Deadlines
 • Politikil
 • Pedafly
 • Rodent
 • Tormentor
 • Pro-Test
 • Morpheus Laughing
 • Ugli
 • Assimilate

Extranummer:

 • Worlock
 • Shore Lined Poison
 • Far Too Frail
Share Button

2 Responses to “Skinny Puppy, Stockholm 27 juli – en fotodokumentation”

 1. john says:

  what is with this guy and his clown costumes? they’re constantly getting more and more ridiculous.. it looks like he’s wearing an oversized dunce cap or something. someone needs to tell him puppy would be the coolest if they just got rid of the costumes and just went up there as is… gimmicks get very tired very quickly.


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Skinny Puppy på Tyrol i Stockholm. Efter att ha varit för ung 1986 och 1988, blivit förkrossad när konserten ställdes in 1992 och sedan levt barn och familjeliv hela tjugohundratalet (och bland annat missat senaste Arvikaspelningen) så fick jag äntligen se bandet som snurrade på min vinylspelare redan i mitten av åttiotalet på scenen. Definitivt mitt största ögonblick 2010 och frågan är om det inte är mitt största någonsin? […]