Subscribe via: RSS

Nytt Alphaville-album i höst…?

Posted on 19 August 2010

Nytt Alphaville-album i höst…?

Tysk radio har redan börjat spela Alphavilles nya singel – “I’ll die for you today”. Singeln, producerad av Sebastian Komor, känd från bland annat Icon Of Coil, Zombiegirl och Komor Kommando, producerades och spelades in under en av Sebastians vistelser i Berlin och spelades faktiskt live redan 2004, men då under titeln – “The Outsider”.

Nya singeln skall enligt rykten följas upp av ett helt nytt studioalbum under oktober, “Catching Rays On Giant”. Något som dock inte är bekräftat av varesig skivbolaget Universal eller de tyska synthpopgiganterna. Vidare sägs också att Sebastian Komors produktion av det nya materialet bådar gott.

Albumet skall också släppas, enligt rykten, utöver den vanliga CD-utgåvan tillsammans med en helt nyproducerad DVDi en specialutgåva.

Den som lever får se. Alphaville är just nu sverigeaktuella på Forever Young-turnén där nästa anhalt är Gävle den 20 augusti.

Share Button

Comments are closed.