Subscribe via: RSS

Liverapport: Arvikafestivalen 2010 – Monostrip

Posted on 09 August 2010

Liverapport: Arvikafestivalen 2010 – Monostrip

Artist: Monostrip
Datum och tid: fredag 16 juli 13.30
Scen: Arvika Festivalen 2010, Lyran

Emmon stal showen.

På fredagen var det dags för svenka Monostrip att kliva upp på Lyran. Emmon (Emma Nylen) hade skymtats på festivalområdet vilket hintade om vad som komma skulle. Tyvärr är scenen enligt min uppfattning ljudmässigt festivalens sämsta med ett stort hål mitt emot scenen. En mindre samling fans hade samlats för att avnjuta bandets funkiga synthrock.

Bandet, som består av sångaren och frontmannen Mattias Johansson uppbackad av Daniel Lindlöf, Rikard Ljung och Christofer Olofsson är verkligen duktiga musiker, men skulle behöver arbeta lite på sin scennärvaro och göra en bättre show för att komma ut på rätt sätt. Emmon gästspelade och stal mer eller mindre hela showen. Efter spelningen agerade delar av bandet också DJ’s i skivbolaget Wonderland Records hörna på festivalområdet där de rev av diverse personliga electrofavoriter.

En småtrevlig tillställning som gav mersmak.

Setlist:

  • Monostripper
  • Like a Drug
  • The Rift
  • Brooklyn Bridge
  • Cosmonaut
  • Drowning
  • Rosco
  • Miami

Rapport: Jens Atterstrand

Foto: Suzanne Lindberg

Share Button

Comments are closed.