Subscribe via: RSS

KMFDM firar 25 år med “Greatest Shit”

Posted on 23 August 2010

KMFDM firar 25 år med “Greatest Shit”

Industrimetallens okrönta mästare; KMFDM, firar i år ett kvarts sekel som band. Bandet, som bildades i Paris 1984 av duon Sascha Konietzko och Udo Sturm, har släppt inte mindre än nitton studioalbum och varit en av genrens absolut största inspirationskällor. Ett stort antal hits finns i repertoaren och för att fira sitt 25-års jubileum släpper bandet nu ny samling – “Greatest Shit”.

38 spår med en sammanlagd speltid på över 145 minuter. Låtarna är speciellt utvalda, editerade och i vissa fall remixade för ändamålet av frontmannen Sascha K. Låtmaterialet är hämtat från bandets samtliga studioalbum, från “What Do You Know, Deutschland?” (1986) till förra årets “Blitz”.

Den ultimata samlingen för KMFDM-fansen som söker alla de största hitsen på ett ställe. “Juke-Joint Jezebel”, “A Drug Against War”, “Godlike”, “Light”, “D.I.Y.”, “Megalomaniac” och “Anarchy”, men också ett urval av bandets tidiga singelsläpp som “Kickin’ Ass” och “Don’t Blow Your Top”. Även de senaste hitsen är inkluderade, som “Free Your Hate” och “Never Say Never”, men även några doldisar i form av speciellt urvalda albumspår som “Dogma”, “Terror” och “Waste”. Med samlings-CD’n levereras givetvis en booklet med skön bildkonst av bandets ständige bundsförvant Brute.

KMFDM – “Greatest Shit” släpps den 28 september.

Tracklist:

CD  1

01. D.I.Y. (Edit)
02. Tohuvabohu (Edit)
03. Son Of A Gun (Overhauled Mix Edit)
04. Juke Joint Jezebel (Single Mix)
05. Naïve (Edit)
06. Sucks (12′ Mix Edit)
07. Hau Ruck (Edit)
08. More & Faster (12′ Mix)
09. Money (Radio Mix)
10. Megalomaniac (Single Mix Edit)
11. Virus (12′ Mix Edit)
12. Light (Cellulite Radio Mix)
13. Anarchy (Edit)
14. Vogue (Edit)
15. Split (12′ Mix Edit)
16. WWIII (Edit)
17. Godlike (12′ Mix Edit)
18. A Drug Against War (Single Mix)
19. Power (Single Mix Edit)

CD 2

01. Go To Hell (Fuck MTV Mix Edit)
02. Don’t Blow Your Top (Edit)
03. Looking For Strange (Edit)
04. Ultra (Album Edit)
05. Itchy Bitchy
06. Dogma
07. Strut (Edit)
08. Kickin’ Ass (Edit)
09. Free Your Hate (Edit)
10. Terror (Edit)
11. Adios
12. Trust (Edit)
13. Waste
14. Attak-Reload (Edit)
15. Glory (Edit)
16. Sturm & Drang (Edit)
17. Never Say Never (Edit)
18. Rules (Edit)
19. That’s All (Edit)

Share Button

Comments are closed.