Subscribe via: RSS

Front 242 ändrar spelplats efter Loveparade-katastrofen

Posted on 24 August 2010

Front 242 ändrar spelplats efter Loveparade-katastrofen

Front 242‘s planerade konsert på “Festival Eine Nacht in… Zurich” byter spelplats. I ett meddelande på bandets officiella facebook-sida meddelar bandet; “We have a serious issue about the Bergwerk and are forced to move the event to Zurich. The reason: after the disaster of Duisburg the Swiss authorities checked the circumstances of our event again and realized that there are a lot of issues.”

Den fruktansvärda katastrofen i Duisburg har nu fått många arrangörer runtom i europa att se över säkerheten kring sina evenemang. 21 människor dog och över 500 skadades under årets Loveparade. Festivalen är nu nedlaggd.

Share Button

Comments are closed.