Subscribe via: RSS

Försenad remix-EP från VNV Nation blir album

Posted on 05 August 2010

Försenad remix-EP från VNV Nation blir album

Den brittiska futurepop duon VNV Nation, som består av Ronan Harris och Mark Jackson, spelade live på Arvikafestivalen nyligen och är åter sverigeaktuella med inte mindre än tre konserter under september, i både Stockholm (Nacka) och Göteborg (två datum.)

Bandet har tidigare vid flera tillfällen annonserat ut remix-EP’n “The Great Divide”. Det sista beskedet gav ett releasedatum den 8 juni i år. Det stora intresset från andra band att få bidra har inte bara skjutit på releasedatumet, nu har det till och med gjort att EP’n förvandlats till ett album; “Crossing The Divide” är nu redo att skeppas ut inom några veckor, fyllt med remixer av  bland andra Leaether Strip, Reaper, Rotersand och Afi som tolkar låtar från bandets senaste album “Of Faith, Power and Glory”.

(VNV Nation Arvikafestivalen 2010, Foto: Suzanne Lindberg)

Share Button

Comments are closed.