Subscribe via: RSS

Blackcentr får skivkontrakt och erbjuder gratis-EP

Posted on 25 August 2010

Blackcentr får skivkontrakt och erbjuder gratis-EP

SigSaly Transmissions annonserar ut att man signat electro/industrial duon Blackcentr, från Orange County, Los Angeles. Bandet promotar just nu sin senaste EP – “Disease”, som man erbjuder för gratis nedladdning via bandets hemsida.

Blackcentr arbetar med nytt material som kommer inom kort och förbereder sig för kommande konserter. Bandet har redan gedigen erfarenhet på scen efter att ha spelat live tillsammans med bland andra mexikanska Hocico under delar av deras USA-turné förra hösten.

Blackcentr bildades  2008 och består av Johnny Bonnett och sångaren Ryan Layne.

“Disease” Tracklist:

  1. Down
  2. Disease
  3. Salvation
  4. Misanthrope

Share Button

Comments are closed.