Subscribe via: RSS

Snart…

Posted on 20 July 2010

Snart…

Arvikafestivalen 2010:

Vår huvudskribent Jens Atterstrand samt medrest fotograf och assistent har alla slitit som djur i fotodikena och artisternas loger för att ge er det mesta och bästa från årets upplaga – den som skulle komma att “ta farväl” av synthen som ett bestående inslag i festivalen program.

Från oss till er kommer vi under de kommande veckorna allt eftersom fylla på med mängder av material från festivalen, med bland annat; Foto från samtliga synthspelningar, livevideo som vi fått specialuppdrag av banden att spela in, videointervjuer och mycket mer..

Utöver detta kommer tävlingar med bland annat signerade CD-skivor i potten. Men vi tar bara emot ett visst antal anmälningar till varje tävling så först till kvar gäller…

Vill du inte missa något? Då rekommenderar vi en daglig dos av ElektroSkull – Synthportalen

Share Button

Comments are closed.