Subscribe via: RSS

Arvika Festivalen 2010: IAMX ställer in, Cryo ersätter

Posted on 07 July 2010

Arvika Festivalen 2010: IAMX ställer in, Cryo ersätter

Arvika Festivalen meddelar att IAMX (Chris Corner, från Sneaker Pimps soloprojekt) tyvärr tvingas ställa in sin spelning. Ersätter gör svenska moderna EBM/industrial-projektet Cryo med Martin Rudefeldt i spetsen uppbackad på scen av Torny Gottberg (bland annat känd som frontmannen i Project-X.)

Cryo debuterade på svenska Progress Productions i mitten av november 2007 med fullängdaren “Cryogenic” och tilldelades samma år pris för bästa nykomling på SAMA. I februari 2010 släpptes uppföljaren “Hidden Agression”, ett mycket välproducerat album som fått stor uppmärksamhet runtom i hela europa.

Share Button

One Response to “Arvika Festivalen 2010: IAMX ställer in, Cryo ersätter”

  1. Use google translate.