Subscribe via: RSS

Yazoo “Reconnected Live” får releasedatum

Posted on 06 June 2010

Yazoo “Reconnected Live” får releasedatum

“Reconnected Live” – dokumenterar en av synthpopens mest efterlängtade turnéer: Vince Clarke och Alison Moyet förenade för första gången på över 25 år. Livealbumet innehåller alla klassikerna från bandets två album – “Upstairs At Eric’s” och “You And Me Both”, som “Only You”, “Don’t Go” och “Situation”, men också en hel del låtar, som till exempel “Nobody’s Diary” som spelas live för första gången någonsin! Som vi alla vet så höll duon bara två album, och gav under under resans gång endast 24 konserter, men Yazoo har trots detta för evigt lämnat ett fast avstamp i våra synthpopshjärtan. “Upstairs At Eric’s” släpptes i juli 1982, och fick nästan exakt ett år senare sällskap av uppföljaren –You And Me Both”, som klättrade hela vägen till förstaplatsen på brittiska försäljningslistan.

“Reconnected Live” – släpps som dubbel-CD, limited CD, och digital download via Mute Records,  den 27 september.

Share Button

One Response to “Yazoo “Reconnected Live” får releasedatum”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] är, som vi rapporterat tidigare, aktuella med livealbumet “Reconnected Live” under hösten. Materialet spelades in […]