Subscribe via: RSS

X Marks The Pedwalk gör live-DVD av WGT-framträdande

Posted on 10 June 2010

X Marks The Pedwalk gör live-DVD av WGT-framträdande

X Marks The Pedwalk gjorde ett häpnadsväckande framträdande på årets Wave Gotik Treffen. Ni som var på plats noterade kanske de de sex kameramännen som omgav scenen?? Orsak: DVD-produktion! Direkt efter att bandet annonserat ut sin medverkan på festivalen så hörde massor av fans av sig från hela världen, och bad om ett förevigande i form av en liveinspelning. Bandet, och skivbolaget (Red.anm: Infacted Recordings) antog utmaningen, och inser nu att det var ett bra beslut!

Skivbolaget meddelar att man precis fått se de första snuttarna från produktionsbolaget, och det enda man kan säga är – “Wow!”. Man arbetar just nu med att klippa, mixa ljud, producera omslag, och få allt annat runtomkring färdigt så snabbt som möjligt. Som en insideuppgift kan vi avslöja att live-DVD’n kommer innehålla alla tio låtarna som spelades in under konserten, två extra videoklipp, en exklusiv intervju, ett bildgalleri, och dessutom en massa andra inspelningar runt arenan: Backstage, soundcheck osv. Mer detaljer kommer inom kort!

Share Button

One Response to “X Marks The Pedwalk gör live-DVD av WGT-framträdande”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så släpper X Marks The Pedwalk en live-DVD av sitt bejublade framträdande på Wave Gotik Treffen (WGT) i Maj. Live-DVD’n får titeln “Visual Journey”, och övriga detaljer finns att läsa i vår tidigare rappportering – här. […]