Subscribe via: RSS

Tyska Evil’s Toy släpper best-of i två delar

Posted on 10 June 2010

Tyska Evil’s Toy släpper best-of i två delar

Tyska synthpop/futurepop bandet Evil’s Toy bildades 1992, när Volker Lutz ochThorsten Brenda presenterades för varandra av en gemensam vän. Med albumet “Angel’s Only!”, introducerades Oliver Taranczewski i bandet, och Thorsten lämnade sedan strax efter att albumet var färdiginspelat. Projektet bytte sedan namn till “T.O.Y.” efter albumet “Silvertears”, som kom år 2000. Under maj 2009 lämnade också Oliver bandet för gott, och det var uppenbart att man var oense om vilken riktning man skulle ta med sin musik.

Nu har man alltså varit aktiva i snart nitton år, och i slutet av juni är det dags för den första best-of plattan, av planerade två, att se dagens ljus. “Organics” innehåller totalt 16 spår, varav 3 helt outgivna låtar. (Tracklist enligt nedan.)

 1. The old Race (Stage mix)
 2. The old Race (album)
 3. Golden Sands
 4. Pharo’s Theme
 5. Sacred
 6. Dear God (X Marks the Pedwalk remix)
 7. Organics
 8. Dizzy Divination
 9. Sacrifice (Live)
 10. Third World War – Dear God (Live)
 11. In Silence
 12. Make up
 13. Third World War
 14. Sacred (Remix)*
 15. Organics (Slow Motion Mix)*
 16. No Life (Live)*¨

Släpps via Infacted Recordings 25 juni

Share Button

Comments are closed.