Subscribe via: RSS

Project Pitchfork släpper nytt album

Posted on 07 June 2010

Project Pitchfork släpper nytt album

Tyska Project Pitchfork ligger inte på latsidan. Remix-EP’n – “Remixed”, släpptes i mitten av april, men redan nu presenterar trion – bestående av Peter Spilles, Jürgen Jansen, och Dirk Scheuber, bandets femtonde (beroende på hur man räknar) studioalbum – “Continuum Ride”. Albumet släpps både som en standard 12-spårs enkel-CD i digipak med booklet, och i en begränsad samlarutgåva i bokformat (cirka 14×21 cm.) Denna levereras med en 40-sidors pocketbok med alla låttexter, och speciella illustrationer, allt tryckt på extra fint papper. Dessutom innehåller den en extra CD med tre remixer, samt en DVD innehållande officiella videon till – “Beholder”, samt en bakom kulisserna dokumentär. Denna är begränsad till 2000 numrerade exemplar.

Ute den 27 juli via Trisol Music Group GmbH.

Lyssna på Project Pitchfork här.

Share Button

One Response to “Project Pitchfork släpper nytt album”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Project Pitchfork-albumet “Continuum Ride” släpptes förra året som uppföljare till 2009 års “Dream, Tiresias!”, samlingen “First […]