Subscribe via: RSS

Norska Bel Canto återförenas för konsert

Posted on 17 June 2010

Norska Bel Canto återförenas för konsert

Bel Canto har beslutat att återförenas för ett specialframträdande på Døgnvill festivalen i Tromsö, Norge den 2-4 september. En festival som även gästas av bland annat A-ha och The Prodigy. En av grundarna Geir Jenssen lämnade trion 1990, som då även bestod av Nils Johansen och Anneli Drecker, efter att ha släppt två klassiska album: “White-out Conditions” och “Birds Of Passage”. Efter detta har han skördat framgångar med bland annat Bleep och Biosphere. Anneli Drecker är ju också känd som sångerskan i Röyksopp. Bandet meddelar via sin hemsida att man planerar att fokusera på material från de två första albumen. Bandet bidrog ju med en tidigare outgiven låt på den norska synthpopsamlingen “Maskindans”, och det var något som gav en injektion till att se över en del gammalt material.

Bel Canto i originaltrion.

Share Button

4 Responses to “Norska Bel Canto återförenas för konsert”

 1. Cheat name: Pool Pool Facebook-Click-community.

  My blog :: pool live tour hack [https://poollivetourhackcheats.wordpress.com/]

 2. Mahalia says:

  What’s up to all, the contents existing at this website are actually amazing for
  people knowledge, well, keep up the good work fellows.

 3. Health care professionals have not yet totally discovered
  the reasons for this occurring. The leatherback is the largest
  sea turtle species, and is found throughout the
  world’s oceans. While coeliac disease sufferers must adapt to a new way of life
  and diet, it is essential to make sure that
  they obtain all essential nutrients and vitamins.

  My webpage :: how to lose weighthow to lose weight fastdukan dietgluten free dietmediterranean dietweight lossdietdash dietdetox dietlose weight fastlow carb dietcabbage soup dietdiabetic diethcg dietketogenic dietweight loss pillsweight loss tipsdiet pillsdiet planslose weightvegan dietweight loss calculatorlosing weight3 day dietalkaline dietbest way to lose weightcandida dietdiabetes dietjuice dietliquid dietno carb dietraw food dietweight loss dietbalanced dietbest weight loss pillsblood type dietdiet plandietsfastest way to lose weighthealthy diethigh protein dietketo diet17 day dietbodybuilding dietcaveman diethow to lose weight quicklyweight loss programs1200 calorie dietbest diet pillsfatty liver dietgreen tea weight losshealthy meal planslow cholesterol dietpaleo diet food listpcos dietprotein dietquick weight losssoup dietwater dietweight loss supplementscabbage soup diet recipediet chartdiets that workelimination dietfast dietfast weight lossgestational diabetes diethcg diet planhealthy eating planhigh blood pressure diethow to loose weightketosis dietlow residue dietmacrobiotic dietmediterranean diet recipespregnancy dietsmoothie dietsugar free dietweight loss shakesabc dietbest dietcleanse dietdiet fooddiet pills that workflat belly diethypothyroidism dietlow fat dietlow sodium dietno sugar dietplant based dietrapid weight lossscarsdale dietweight loss foods1000 calorie dietapple cider vinegar dietbest diet pills for womenbest exercise to lose weightbland dietbreastfeeding dietcleansing dietcolitis dietdiet foodsdiet for weight lossdiet recipesdiet tipseasy ways to lose weightfibromyalgia dietgreen tea diethealthy diet planleptin dietlosing weight fastlow glycemic dietquickest way to lose weightsacred heart dietthe paleo dietvegetarian dietwarrior dietways to lose weightweight loss diet planweight loss teawheat free diet1500 calorie diet500 calorie diet7 day dietbelly fat dietcarb free dietdetox diet plandiet chart for weight lossdiet plan for weight lossdiet to lose weightdietingegg dietexercises to lose weightfruit diethigh fiber diethow to lose weight quicklose weight in a weekslow carb diettips to lose weightulcerative colitis dietweight loss exercisesweightlossbest diet to lose weightbest ways to lose weightcardiac dietcayenne pepper dietcsiro dietdairy free dietdiet for diabetesdiet meal plandiet meal plansdiet plan to lose weightdiet plans for womendiet shakesexercise to lose weightfat lossfat loss dietfood lovers diethealthy diet planshigh cholesterol diethypnosis for weight lossinsulin resistance dietloose weightlose weight in 2 weekslow carb diet planmuscle building dietpaleo diet meal planpre diabetes diettype 2 diabetes dietvegan diet planways to lose weight fastweight gain dietweight loss meal plansweight loss planweight loss plans13 day diet2 day dietacupuncture for weight lossbest dietsbest weight loss dietcrash dietcrohns dietdash diet recipesdiet pills for womendieting tipsdiets for womeneasiest way to lose weighteasy dieteat clean dietfat burning dietgluten free diet planhealthy foods to eathigh protein low carb dietlosing weight tipslow carb dietslow sugar dietmediterranean diet meal planoatmeal dietpaleolithic dietprimal dietprotein shake dietquick ways to lose weightraw dietskinny girl diettips for losing weightvinegar dietweight loss programweight loss tabletswhat is a balanced diet2000 calorie diet7 day diet planadvocare dietanorexic dietapple dietbaby food dietbest diet for weight lossbest diet to lose weight fastbest weight loss programblood group dietbodybuilder dietcrash dietsdiet doctordiet plans for mendiet to lose weight fastfast weight loss dietflat stomach dietharcombe diethigh fibre diethigh protein diet planhow to dieti need to lose weightjapanese dietjuice diet recipeskim kardashian dietkosher dietlow calorie dietlow gi dietmeal plan to lose weightno carbs dietpre diabetic dietprotein diet planrice dietsix pack diettapeworm dietweight loss meal planweight loss tips for womenweight management1800 calorie diet800 calorie dietbalance dietbalanced diet chartbest detox dietbest diet foodsbest diet plancabbage dietcereal dietdash diet menudiabetes diet plandiet pilldiets to lose weighteasy way to lose weightfast way to lose weightfast ways to lose weightfast weight loss tipsfoods to lose weightfresh dietgi diethealthy dietshigh carb dietketogenic diet menulemon juice dietliquid diet recipeslose weight fast dietlose weight quicklylow carb diet menulow carbohydrate dietlow protein dietmeal plans for weight lossmetabolism dietpaleo diet menupcos diet planquick weight loss tipsshake dietthe dash dietthe mediterranean dietvegetarian diet planweight loss pillweight loss productsyeast free diet3 day diet menuadkins dietalkaline diet planchemical dietcohen dietdetox dietsdiet and exercise plandiet mealsdiet plans to lose weightdiet plans to lose weight fastdiet supplementsdiets for mendiets to lose weight fastfree diet plansfruit and vegetable diethealthy foods to lose weighti want to lose weightlactose intolerance dietlose weight dietlow carb high protein dietmediterranean diet planmenopause dietnatural weight lossneed to lose weight fastpureed dietquick weight loss dietquick weight loss dietssugar free diet plantracy anderson dietweight loss programs for womenwhat is a vegan dietyogurt diet2 week diet7 days diet planatkin dietbest diet pillbest diets for womenbest over the counter diet pillsblood type diet chartcarb dietcelebrity dietschocolate dietcoffee dietcookie dietdash diet plandiabetic diet plandiet centerdiet menudiet plan to reduce weightdiet programsdiet soupdiet teadiet to reduce weightdukan diet attack phasedukan diet planeasy diet planseasy dietsevery other day dietgood diet foodsgood dietshcg diet dropshypothyroid dietjuice dietslow calorie diet planlow carb diet foodsmayo dietmediterranean diet food listmetabolic dietmilk dietmost effective dietpritikin dietslimming dietsubway dietthe dukan dietvegan diet weight lossvegetable soup dietweight loss dietsweight loss fastweight loss for womenweight loss mealswhat is a healthy diet1 week diet1200 calorie diet plan1400 calorie diet3 day diet plana balanced dieta healthy dietacai berry dietalkaline diet recipesankylosing spondylitis dietbalanced diet planbest low carb dietbody cleanse dietbodybuilders dietclean and lean dietcoconut oil dietdiet chart to reduce weightdiet food deliverydiet food recipesdiet for hypothyroidismdiet plannerdiet to gain weightdiets for teensdiets that work for womenfastin diet pillsflat tummy dietfree weight loss programsglycemic index dietgood diet plansgraves disease diethcg diet food listhealthy diet foodshealthy diet to lose weightheart foundation dietliquid diet weight losslow fat diet planlower cholesterol dietmost effective diet pillsnatural dietneed to lose weightno carb diet planover the counter diet pillssimple diet planthe 17 day dietthe fresh dietthe kind dietvery low calorie dietweight loss diet chartweight loss for menwhat is the dash dietwhat is the mediterranean diet17 day diet menuab dietacid alkaline dietbest diets to lose weightdean ornish dietdiabetes diet chartdiabetes type 2 dietdiet calculatordiet chart for weight loss in 7 daysdiet chart to lose weightdiet diarydiet food listdiet for diabeticsdiet for type 2 diabetesdiet programdiet snacksextreme dietsfat free dietgluten free diet weight lossgood dietgym diethcg diet reviewshcg diet side effectshealth diethealthy diet recipesheart diethormone dietliquid dietslow gi diet planlupus dietpolycystic ovarian syndrome dietpopular dietsrapid weight loss dietslim dietsoup diet recipetea dietthe best diet pillswedding dietwhat is a low carb dietwhat is balanced diet1200 calorie diabetic diet17 day diet meal plan2 week diet plan4 day dietbernstein dietbest diet pills for menbest diets to lose weight fastbest weight loss programscalorie controlled dietcottage cheese dietdiabetic diet meal plandiabetic dietsdiet and exercisediet for bodybuildingdiet for glowing skindiet pills that actually workdiet pills that work fastdiet platediet soup recipesdiets for diabeticsdo diet pills workducan dietdukan diet menufast weight loss dietsfastest weight loss dietfda approved diet pillsfit for life dietfood dietgestational diabetes diet plangood diet pillshealthy weight loss diethigh protein dietsmeal replacement dietsmetabolic syndrome dietnatural diet pillsno carb diet menuo negative blood type dietone week dietphentermine diet pillsprogresso soup dietprotein diet menuprotein dietsquick weight loss diet plansugar glider dietsuzanne somers dietthe best diettop diet pillsvegan dietswhat is the best diet1 day dietbee pollen dietbest diet plansbrown rice dietchinese diet pillscholesterol free dietdetox diet recipesdiabetic diet chartdiabetic diet guidelinesdiet and nutritiondiet booksdiet dropsdiet for cancer patientsdiet for mendiet for ulcerative colitisdiet pill reviewsdiet pills that work fast for womendiet smoothiesdiets for quick weight lossdiets that work fastdog dieteffective weight lossephedra diet pillsgreen tea diet pillshay diethcg diet menuhealthy diet charthgc diethigh fiber diet planlean cuisine dietmediteranean dietno fat dietosteoporosis dietprotien dietquick dietsrapid weight loss dietssafe diet pillstype 1 diabetes dietvegetarian dietsvlcd dietweekly diet planwhat is the best diet pillwhat to eat on a dietwheat free diet plan500 calorie a day diet500 calorie diet planalcachofa dietbalanced diet menubest liquid dietbill clinton dietcalorie dietcarbohydrate dietcarbohydrate free dietcelebrity dietchronic fatigue syndrome dietcleveland clinic dietcloser dietsdaily diet plandiet by blood typediet diabetesdiet food plansdiet mealdiet meal deliverydiet meals delivereddiet pills for mendiet pills that really workdiet protein shakesdiet tabletsdiets for weight lossdr bernstein dietdr simeons hcg dieteasy diet recipesfast weight loss diet planfat belly dietfood combining dietfree diet pillsfree online diet plansgi diet planhcg diet protocolhcg drops diethealthy vegetarian diethigh protein diet menujadera diet pillslow fat dietsmediteranian dietmilkshake dietno carb dietspolycystic ovaries dietquick dietraw food diet weight lossrujuta diwekar diet planshake dietsthe hormone dietthe soup diettop dietstwo day dietwhat is hcg diet1200 calorie diet menu7 day diet meal planalmased diet planapple vinegar dietbee pollen diet pillsbelly fat diet planbody type dietbodybuilding dietscrash diets that workdetox diets for weight lossdiabetes 2 dietdiabetic diet sheetdiet chart to gain weightdiet chicken recipesdiet deliverydiet for diabetes type 2diet for kidsdiet ideasdiet journaldiet pills that work for womendiet plans that workdiet reviewsdieting pillsdiets for kidseffective diet pillseffective dietsfast dietsflat belly diet recipeshcg diet dangershealthy diet menukim kardashian diet planliquid protein dietlow calorie dietslow glycemic index dietmacrobiotic diet planmediterranian dietone day dietthe every other day dietvegan diet recipesvegetarian weight loss dietwant to lose weightweight loss programmeweight management programswhat is a bland diet1500 calorie diet menuakins dietbest diet pill for womenbest diet pills that workbreast cancer dietcarb lovers dietdaily diet chartdash diet handoutdiabetes diet menudiabetic diet food listdiet chart for diabetic patientdiet coffeediet dog fooddiet for diabetic patientsdiet productsdiets for teenagersdr dukan dietduke dietduncan dietfree diet planhealthy diet for kidskids dietlose weight diet planlow glycemic diet planlow sodium diet planno carbohydrate dietonline diet planspre diabetes diet planrujuta diwekar diet chartsacred heart medical dietscarsdale diet menusoup dietsthe cookie dietweight loss diet plansweight loss diets for womenbody cleansing dietcalorie counting dietcaveman diet plandiabetic diet menudiet articlesdiet cookiesdiet for diabeticdiet patchdiet pills with ephedradiet recipes for dinnerdiets for teenage girlsdiets to godukan diet bookdukan diet reviewfree diethcg diet injectionsphen phen diet pillsthe flat belly diettop 10 diet pillstop rated diet pillsweight loss productwhat diet pills workwhat is the hcg dietyou on a diet1000 calorie diet menu11 day diet1800 calorie diabetic dietacai berry diet pillsall natural diet pillschinese diet teadiabetes dietsdiet aidsdiet and fitness articlesdiet pills ukdiet plan for diabeticseasy diets that workfree diet meal plansglycemic dietgood diets to lose weight fasthcg diet canadahcg diet recipes phase 1heart foundation soup dietherbal life diethigh fiber dietskardashian dietlow glycemic diet menulow sodium diet menusafest diet pillssuper slim diet pillsthe best diet to lose weight fast17 days dietbalance diet chartbest diet pills on the marketbest diet pills ukboots dietcheap diet pillsdiebetic dietdiet for lifediet hcgdiet menusdiet pills australiadiet pills reviewdiet solutiondiet tips for fast weight lossdiets that work fast for womeneasy diets to lose weight fastfast diets that workhcg 500 calorie diethcg diet pillshealthy diet pillsherbal diet pillskelloggs dietlida diet pillsmufa dietonline dietthe diet platethe hcg diet17 day diet bookdiet cabbage soup recipediet food delivereddiet solutionshealthy diets for weight lossidiot proof dietkim kardashian diet pillslow carb diets that workteen dietsthe diet solution400 calorie dietacai dietboots dietscinch dietdiabetics dietdiet shakes for weight losse dietfree diet plans to lose weightfree dietshcg hormone diethoodia diet pillsonline dietspregnancy hormone dietthe belly fat diettop ten diet pillsdiet solution programhcg dietsdiabetic diet for type 2diet plans for freediet plans that work fastofficial hcg dietweight loss diet programdiet maxdiet meals delivered to your doorthe diet solution reviewsyoplait dietprasouda dietthe diet solution program

 4. Bradd Pit says:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.