Subscribe via: RSS

Missa inte DJ ElektroSkull på Club Rotor’s “Nitro Night”

Posted on 18 June 2010

Missa inte DJ ElektroSkull på Club Rotor’s “Nitro Night”

Sista ROTOR för det första halvåret 2010 bjuder upp till dans! Live på scen, bjuder vi på inga mindre än våra Aggrotech’are i TRAKKTOR som nyligen släppte sin nya singel ‘Veil of Thorns’. De kommer att ha med sig färska ex till försäljning som förutom orginalspår innehåller två riktigt feta remixer. Grymt kul tycker vi på ROTOR som får äran att hålla med releasefest!!! http://myspace.com/trakktor

DECENCY kommer antagligen inte spela på Arvika. Inte heller på Peace and Love, Hultan eller någon annan festival i år! Däremot firar de 15 år av kraftigt DM-inspirerad synthpop och över 100 spelningar på såväl festivaler som egna turnéer i år.  ROTOR bjuder in till bandets tredje spelning i Stockholm någonsin! Decency spelar storslagen, porrig synthpop av fullständigt in-Decent slag. Helt klart ett band att uppleva live!!! http://myspace.com/decencyse

I DJ båset kommer ingen mindre än DJ Elektroskull via Solar Driftwood att husera ihop med D.Alonso från The Breakfast Club och tillsammans kommer de att bjuda på några riktigt riktigt grymma set som garanterat kommer få er att vilja stampa takt och börja svänga på de lurviga.

Kom och lek med oss på Sockret. Vi lovar mängder av kärlek till alla!

Datum: Lördagen den 19 juni
Tid: 21:00 – 03:00
Plats: Sugar Bar
Adress: Kammakargatan 9, Stockholm
Ålder: 18+
Pris: 80 SEK

Share Button

Comments are closed.