Subscribe via: RSS

Mer detaljer om Röyksopps nya album

Posted on 25 June 2010

Mer detaljer om Röyksopps nya album

Tromsöbandet har i dagarna släppt detaljerna kring det nya albumet Senior”, som är en helt instrumental uppföljare till succén “Junior” från förra året. Enligt bandet så är “Senior”, med sin introverta och mörka framtoning den perfekta motpolen till “Junior” , där fokus låg på sång, melodier och harmonier. Torbjörn Bruntland och Svein Berge utvecklar resonemanget med att albumen “representerar två väldigt olika uttryckssätt”.

Den 13 september får vi veta mer.  Albumet blir bandets femte fullängdare. Bandet bildades 1998 och släppte sin debut – “Melody A.M.” redan 2001, därefter “The Understanding” (2005) som innebar det stora internationella genombrottet. Efter detta “Röyksopps Night Out” (2006) och alltså “Junior” (2009).

Tracklist:

  1. ‘…And The Forest Began To Sing’
  2. ‘Tricky Two’
  3. ‘The Alcoholic’
  4. ‘Senior Living’
  5. ‘The Drug’
  6. ‘Forsaken Cowboy’
  7. ‘The Fear’
  8. ‘Coming Home’
  9. ‘A Long, Long Way’
Share Button

Comments are closed.