Subscribe via: RSS

Categorized | Aktuellt

Tags : ,

Alfa Matrix ger fler chansen med ny samlingsserie

Posted on 22 June 2010

Alfa Matrix ger fler chansen med ny samlingsserie

Belgiska Alfa Matrix vision är klar: Det produceras mycket bra musik just nu! Intentionen är nu att bli ännu öppnare mot genren, och ge fler artister möjlighet att nå ut. Under hösten lanserar man därför en helt ny samlingsserie för ändamålet. Bolagets Seba Dolimont berättar mer; “Den nya samlingsserien kommer vara huvudsakligen fokuserad på melodiös klubborienterad musik med fast utgångspunkt i EBM, techno body music, industrial dance och synthpop med knorr”. Helt outgivet material framför remixer av tidigare utgivna låtar kommer prioriteras, till skillnad från vad som normalt är fallet på samlingsskivor. Band kan delta i dettta stora projekt genom att skicka in sin musik till bolaget senast 1 augusti och samlingen kommer sedan anlända i en fyra CD-skivor stor box under hösten/vintern.

Share Button

Comments are closed.